Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Lodoš
Lodoš

Ara beni

Yorum

Ara beni

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

937

Okunma

Ara beni

Ara beni

Hayatı bir başkasının
pantolonu gibi daraltılmış ..
Asla hiç birşeyin ilk sahibi
olmamış .. Ve asla hiç
kimsenin yüreğine yük
olmamış.. Hiç bir sevdada hükmü olmamış .. Bir
kayıbım ben .. Ara beni zor
bulununca tatlı oluyorum ..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ara beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ara beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ara beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ByzRmzn
ByzRmzn, @byzrmzn
28.10.2011 18:04:55
5 puan verdi


ByzRmzn tarafından 10/29/2012 1:20:01 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL