Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
CuMaLi_EFE
CuMaLi_EFE

Kalbim Gözlerimde

Yorum

Kalbim Gözlerimde

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1177

Okunma

Kalbim Gözlerimde





görüyormusun
gözlerime bakıyormusun
hüznü ve acıyı okuyabiliyormusun
nasılda kan oturmuş

görüyormusun.......
kalbim gözlerimde!

daha dikkatli bak
bak ve gör sancıyı,
gecenin siyahına bürünmüş sanki
nasılda mat
yıkık umutlar gibi

görüyormusun.....
kalbim gözlerimde!

ışıltılıydı
aynaya bakınca yıldız misali parlaktı
şimdi
ışıklar altında kocaman bir karanlık

görüyormusun....
kalbim gözlerimde!

sevgi doluydu
herkes kendini görebilirdi
şimdi
küskün sevmelere

görüyormusun....
kalbim gözlerimde!

19.09.07-22:57
cumali efe

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalbim gözlerimde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbim gözlerimde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalbim Gözlerimde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
else77
else77, @else77
20.9.2007 20:44:18
umarım hep istediğiniz kişi(ler) tarafından görülürsünüz,sevgiyle...
ershazber
ershazber, @ershazber
20.9.2007 20:36:44
görmek kolay mı
sevgiler
tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL