Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ka
kartaltepe

ÇİÇEK GÖNDERSEM...

Yorum

ÇİÇEK GÖNDERSEM...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

835

Okunma

ÇİÇEK GÖNDERSEM...

Çiçek göndersem sana ak mı ak, bir beyaz zambak,
Görür de solar ölür seni... olmaz ki hiç bu hak.

Çiçek göndersem sana sarı bir gül, sarı – sarı,
Olmaz ki o da solar gider, ömrü de kalır yarı.

Çiçek göndersem sana kırmızıkırmızı, al,
Ona da bir hâl olur... kal gelir kalır ki lâl – lâl.

Çiçek göndersem sana mor bir menekşe, mor mu mor,
Yok, hayır... yapamam ki bunu düşünmek bile zor.

Çiçek göndersem sana, mini mavi ki bir mine,
Eee, ancak o yakışır, yaraşır... o göz rengine!

01.02.2010/20.10

Not: 14.02.2011’de TRTnağme’de
Derya KAYA bey tarafından Akşamın
Neş’esi programında okunmuştur.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Çiçek göndersem... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çiçek göndersem... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇİÇEK GÖNDERSEM... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL