Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Salih Ataseven
Salih Ataseven

KORU KENDİNİ ÇOCUKLUĞUM

Yorum

KORU KENDİNİ ÇOCUKLUĞUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

937

Okunma

KORU KENDİNİ ÇOCUKLUĞUM

Sakın,,,
Koru kendini,çocukluğum,
Yokum ben,sakın üzülme,
Uzakda kaldın sen,unutmadım,
Oyuncaklarını saklıyorum,
Dar sokaklarda koşmalarını,
Yağlı şekerli ekmeklerini,
Anamın saçlarımı okşarken,
Huzur limanlarımı özlüyorum.
Sakın,koru kendini çocukluğum,
Ben seni içinde gizliyorum,
Olurya görür biri,alır elimden,
Ağlamak yaşındada değilim,
Geri vermezler diye korkuyorum,
Özledim seni sus konuşma,
Duyan olur,gelen olur,yalan olur.
Ben sana gökkuşağı oluyorum...S.A

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Koru kendini çocukluğum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Koru kendini çocukluğum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KORU KENDİNİ ÇOCUKLUĞUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL