Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
cicikagan
cicikagan

ÖYLECE ÇEKİP GİDİYORUM

Yorum

ÖYLECE ÇEKİP GİDİYORUM

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1774

Okunma

ÖYLECE ÇEKİP GİDİYORUM

ÖYLECE ÇEKİP GİDİYORUM

Baharı getiren kokuna kandım
Sıcacık gülüşüne yandım
Ne kalbime gem vurabildim
Ne de aklıma söz geçirebildim
Seni öylece sevdim

Haykırdım duymazlıktan geldin
Sevdim dedim vurdumduymaz oldun
Rüyalarıma girip uykumu bozdun
Veda busesini bile çok görüp
Öylece çekip gittin

Şimdi susuyorum, hatta hiç konuşmuyorum
Sanma ki, söyleyecek sözüm
Yüzüne bakacak gözüm
İçime çekecek nefesim kalmadı
Şimdi sıra bende, öylece çekip gidiyorum

Dün bugünden, bugün yarından habersiz
Sen bende, ben sende sevgisiz
Bugün anladım ki,
Sararan her yaprak düşer ya
Sende düşmüşsün meğer benden.

Ünal TÜRKOĞLU

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Öylece çekip gidiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öylece çekip gidiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖYLECE ÇEKİP GİDİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet ASLAN
Mehmet ASLAN, @mehmetaslan
11.10.2011 12:11:09
Kutlarım,seni sevmeyeni sende sevmeyeceksin olup bitecek.Güzeldi kutlarım.Saygı ve selamlarımla.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL