Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Vuralbey
Vuralbey

Bir Görseydiniz Ağacı

Yorum

Bir Görseydiniz Ağacı

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1509

Okunma

Bir Görseydiniz Ağacı

Bir Görseydiniz Ağacı

Yaprağın nem tutması
rüzgar esince acır
gün vurmuş dalları
çiçeklenir uyanır
bulut sarar ağacı.

Yüce dağlarda tüner
kanadın hızını sürer
uçar öterek kuşlar
gagası özgürlük taşır
arar bulur ağacı.

Kuş yalvar yakar
bir dal çiçek için
bir görseydiniz ağacı.

Erdoğan VURAL



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir görseydiniz ağacı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir görseydiniz ağacı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Görseydiniz Ağacı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ramazan.efe
ramazan.efe, @ramazan-efe
14.8.2011 12:50:24
düşündürücü
iyi kurgulanmış yüreğin sesinde sayfa
sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL