Gitme! Kal yanımda; Hüsranla yıkama gecelerimi, Kurumaz sabahlar olmaz artık. Çıkar başıma geçirdiğin siyahgeceleri. Yalnızlık damlar üzerime, Acı kokar geceler.
Gitme! Kal yanımda; Yalvaramam ama bak ağlıyor geceler, Sen gitme diye. Sarıl yine bekle başımda, Görmüyormusun; açım hala sevgiye..
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ne zor şeydir bu gitmeler; zaman olur ki , git derken bile gitme deriz. ne sabahların anlamı olur ne de gelecek mevsimin. ben bu nakaratı belki defalarca okudum. herşeyşn hayırlısı dileklerimle saygılar..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.