Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
naif gaddar
naif gaddar

İstanbul Gibi

Yorum

İstanbul Gibi

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1651

Okunma

İstanbul Gibi

İstanbul Gibi

insan istanbulu sever gibi sevmeli yarini,köprüsünde durup boğazını seyreder gibi gerdanlığına asılıp boynundan öpmeli,tüm aşkını yüreğinde taksim ederken takdim etmeli yarin huzuruna bir beyoğlu edasıyla,beyazıtın timura yenildiği gibi yenilmeli insan sevdiğine,sultan ahmed meydanı gibi geniş olmalı insanın yüreği, at koşturulacak kadar geniş olmalı ki sevdiği rahat etsin
tarlabaşı dikenli tel ucunda bekleyen kuş ürkekliği gibi olmalı insanın sevdiğine duyduğu his.ve insan istanbulu sever gibi sevmeli yarini,rıhtımda alelacele yenilen balık ekmek tadında olmalı insanın sevdiğine duyduğu hasret.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İstanbul gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstanbul gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İstanbul Gibi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kemalkarsli
Kemalkarsli, @kemalkarsli
2.9.2011 22:11:47
5 puan verdi
Ve aşk şehrinde ölmeli insan.....
Kutladım .Saygımla..
Lisanî Hülya
Lisanî Hülya, @romanticangel
4.7.2011 20:34:48
5 puan verdi
Yüreğiniz kaleminiz dert görmesin çok güzel dizeler okudum ...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
4.7.2011 14:58:24
Beğeni:
0
Okunma:
1651
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL