Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Salih Ataseven
Salih Ataseven

Ne Kadar Çok Sevdiysen..ÇOK ACI ÇEKERSİN..

Yorum

Ne Kadar Çok Sevdiysen..ÇOK ACI ÇEKERSİN..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1390

Okunma

Ne  Kadar Çok Sevdiysen..ÇOK ACI ÇEKERSİN..

Ne Kadar Çok Sevdiysen..ÇOK ACI ÇEKERSİN..

Her ayrılık,yanlızlık bırakır,
Tarif edilmez duygu ile kızar kalırsın.
Alışkanlıkdır seni böyle çaresiz bırakan,
Kal deseydim ne olurdu der,geçip gitmiştir artık,
Hayali gözlerinin önünden gitmez,özlersin.
Bütün mekanlarda izi kalmıştır,hayallerle yaşarsın,
Kendinle konuşmaların olur,uykusuz gecelerin,
Dik ve mağrur söylemlerin olur,olmadı,bitti gibi.
Susarsın,için içine sığmayan seviç değil,hüzündür artık.
Her gece masaya yatırırsın,yaşanmışlıkları,
Ve her sabah bir yeni gün yalanı ile unuttum der..
UNUTAMAZSIN,ÇOK SEVDİYSEN EĞER..........S.A..2011.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne kadar çok sevdiysen..çok acı çekersin.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne kadar çok sevdiysen..çok acı çekersin.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne Kadar Çok Sevdiysen..ÇOK ACI ÇEKERSİN.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL