Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
lebiderya
lebiderya

İÇİNDE YAŞIYORUM

Yorum

İÇİNDE YAŞIYORUM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

868

Okunma

İÇİNDE YAŞIYORUM

İÇİNE YAŞIYORUM

Gözlerimde buğusun
Bembeyaz bir kuğusun
Soyunup kokla beni,
Ateşimiz soğusun.

Islak ıslak sulusun
Tenimin aşk pulusun
Dilinle yokla beni;
Benimle dopdolusun.

Cuştukça coşuyoruz
Zirveye koşuyoruz
Közünde sakla beni;
Yanıyor, pişiyoruz.

Sana ulaşıyorum
Bende sen taşıyorum
Vuslatla akla beni;
İçinde yaşıyorum.

KADİR DURAK
(LEBİDERYA)

ESER YAZAR ADINA TESCİLLİDİR
kAYNAK GÖSTERİLMEDEN YAYINLANAMAZ.


---.---

ATEŞİMSİN NÂRIMSIN
ÇOK ÇOK BÜYÜK KÂRIMSIN
CENNETİM’DE MAKAMIM
FİRDESİMDE NURUMSUN...
...LEBİDERYA...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İçinde yaşıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçinde yaşıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İÇİNDE YAŞIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
karadereli
karadereli, @karadereli
13.6.2011 13:37:47
çok güzel bir hece şiiri.kutluyorum.selam ve saygımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL