Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
benihaps@
benihaps@

.....simsiyah...

Yorum

.....simsiyah...

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

961

Okunma

.....simsiyah...

ZifiRİ karANLIĞIM buğün..SEN giTMEleri seçtiğinden beri siYAHIM...

tüm gün YOKLuğunA PUSU KURDum, sensiz ESen RÜZgarın ROTAsınA MAYInlar döşedim..
ama olmadı.. yiNE siYAHA BUlandı gÖZLERİM.,
OYsaki sevinçten ağladığımda gözümden akan olmalıyDIN, seNİ aradığımda içimde olmalıydın.... ama OLMADI.....
şiMDİ Sİyahın ihtilali sürüyor içimde.. SEN SİYAHI seçtiğinden beri SİMSİYAHIM......

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

.....simsiyah... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz .....simsiyah... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
.....simsiyah... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yabaninciri65
yabaninciri65, @yabaninciri65
1.6.2011 22:36:38
bazı harfler neden büyük acep?
günahkar kalbim itiraflar
günahkar kalbim itiraflar, @gunahkarkalbimitiraflari
28.5.2011 00:22:55
5 puan verdi
çok etkileyici bir yazı.. yuvasından çıkan yüreğin rotasını şaşırması... yüreğinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL