Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ruhisu
ruhisu

İNSANLIĞIN KAYBETTİĞİ

Yorum

İNSANLIĞIN KAYBETTİĞİ

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

878

Okunma

İNSANLIĞIN KAYBETTİĞİ

insanı yok eden,
ne bu bomba,
ne şu silah
ve tankların
göğe uzanan namluları..


ne şu tüten bacaların,
lokomotif hızıyla,
vahşileştirdiği doğa.
ne de karanlık yarın...

insanlığın,
kaybettiği ...
bu gördüklerim...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnsanlığın kaybettiği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsanlığın kaybettiği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSANLIĞIN KAYBETTİĞİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ruhisu
ruhisu, @ruhisu
29.8.2007 20:43:14
kehya kardeş,bazı dizelerim yoruma açıktır..burada herkes algıladığı biçimde yorumlayabilir.sevgilerimle...
kehya
kehya, @kehya
28.8.2007 22:51:48
İnsanlık; Dünyasını... kendini mi kaybediyor demek istediniz.

Selamlar, saygılar sunarım.
zebercet fırat
zebercet fırat, @zebercetfirat
25.8.2007 19:15:40
birde ne gördüğünüzü söyleseydiniz...
ershazber
ershazber, @ershazber
25.8.2007 19:15:08
insanlığın kaybettiği
tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL