Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
tahsinözmen
tahsinözmen

Sayıklamalar Bir Ki

Yorum

Sayıklamalar Bir Ki

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1248

Okunma

Sayıklamalar Bir Ki

bir şiir ki okuyıkan
.
bir harf ki sakıuzayan


bir çocuk kibo bağlayan
.
bir vicdan ki
bir ağaç ki bıçakçığlığını duyan
.
bir memleket ki düşman
.
bir ecel ki dayanmıalmaz satsan
bir dünya ki yüreği kap atsan

bir intaptaze beyinde duran
.
bir elbise ki içindearayan
bir örümcek ki olan
.
bir uçurumcesetlerle dolduran
.
bir k ölüm sıkan
bir akrep ki hsokan
.
bir koro ki kurulan
.
..
...
bir gölge ki takılan
bir göz yaşiçe akıtılan
.
bir zeytin dalı ki
bir tabip ki kalbikalbi kırılan
.
bir kayal
bir sokak ki yalnda ondan sorulan
.
bir hayat ki boş b
bir ömür ki ana koşan
.
.
.
.
bir nar ki kanayan
.
bir ceylan ki
1990

*tahsin özmen, bez bebekler de üşür, çatım&baskı yay,ank, 2006

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sayıklamalar bir ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sayıklamalar bir ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sayıklamalar Bir Ki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL