Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
kenya64
kenya64

Mahpeyker - Z

Yorum

Mahpeyker - Z

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3478

Okunma

Mahpeyker - Z

Mahpeyker’im kaç zamandır üzgünüm
Tokaları yüreğime saplama
Güneş yağsa alev düşse yaz günüm
Sen yine de saçlarını toplama


Zülfün, peykin ismin ile müsemma
Topuz saçın düşlerime dilemma
Her suretin yüreğime kor amma
Sen yine de saçlarını toplama


Cemalinin her köşesi nur olsa
Görmeyenler gerçek aşka kör olsa
Bir kez gören karanlıktan hür olsa
Sen yine de saçlarını toplama


KenYA
Kenan Yavuzarslan
2 Mar. 11 - Amasya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Mahpeyker - z Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mahpeyker - z şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mahpeyker - Z şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aşık obalı
aşık obalı, @asikobali
16.3.2011 11:44:24
Kutlu-yorum seni " Adı Aşk KENAN "
............
Mahpeyker'e devam, Kenan'a selam..
Gözüne acı yaş değmesin.
Selamlar, sevgiler...
SEVDAMDENIZ
SEVDAMDENIZ, @sevdamdeniz
12.3.2011 18:01:56
emeginizze saglik guzel siir tebrikler
sinço
sinço, @sinco
12.3.2011 17:48:22
merakımı mazur görün..neden hep hece şiiri diye sormadan geçemeyeceğim....
saygılarımla.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL