Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
sinan ispenoglu
sinan ispenoglu

O BİLSİN YETER

Yorum

O BİLSİN YETER

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

982

Okunma

O BİLSİN YETER

onu cok cok seviyorum
nasıl bu birşey bilmiyorum
onu aklımdan silmiyorum
bu aşkı o bilsin yeter

bu suskunluğumu sebebi o
bu haykırışlarımın nedeni o
bu sevdamın aşkımın ederı o
başkaları değil o bilsin yeter

bakışlarımın onun icin daldıgını
dilimin kendisinin yanında lal oldugunu
tutunacak tek dalımın o oldugunu
o bilsin yeter. Gerek yok duymasın eller

şarkılarımın şiirlerimin senin icin yazdıgımı
bir gün göremeyince o güne kızdıgımı
kendisinden başka herkesin üzerini cizdigimi
o bilsin yeter. Bilmesin eller

bu hallerimi bilirse yar bilsin sinan
başkaları bilirse sır bilsin sinan
benim o yarin aşkıyla yanan
o bilsin yeter . Baskaları bilmesin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
O bilsin yeter Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O bilsin yeter şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O BİLSİN YETER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
kosarli 47
kosarli 47, @kosarli-47
18.1.2011 15:41:09
güzel dizeleri kutluyorum tebrikler diyorum
her dem selam sevgi dua ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL