Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
mihrümah sultan
mihrümah sultan

dostuma......

Yorum

dostuma......

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1445

Okunma

dostuma......

dostuma......


Dertleşmeye ihtiyacım vardı bugün seninle,
bilirsin ! Susarımya ben.Suskunluğum konuşsun istedim,
Akarken yüreğim yüreğine..........
birtek sen anlarsın çünkü, bir tek sen duyarsın bu suskunluğumu.
Gözlerime toplanırken kara bulutlarım,
Birtek sana yağsın istedim mevsimsiz yağmurlarım................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dostuma...... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dostuma...... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
dostuma...... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
os
osmaneser66, @osmaneser66
9.2.2011 10:30:01
Kutluyoru sizi emeğinize yüreğinize sağlık çok güzeldi şiiriniz.bozok diyarından selamlar heşeriye
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
3.2.2011 19:55:04
5 puan verdi
selam..gönlü güzel insan...umarım gönlündeki feryadını.yürek sesini duyar yüregindeki sevgili..ve deyerini daha iyi anlar...güzel harika şiirini kutlarım güller diyarından selam lar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL