Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
MEÇHULİ
MEÇHULİ

SENİ SEVİYORUM SEVGİLİ

Yorum

SENİ SEVİYORUM SEVGİLİ

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1640

Okunma

SENİ SEVİYORUM SEVGİLİ

Sana takıldı gözlerim, seni görünce,
En güzel anımdı o an kanaatimce.
Ne oldu bana çözemedim,
İsminle uyur oldum her gece.

Sevda mıydı yoksa içimdeki?
Emin miydim aşık mı oluyordum?
Vallahi sevmez dediğim yüreğim
İsminle çarpar oldu.
Yok dedim başka şeydir bu
Olur mu diyorum hala şaşkınlıkla.
Rüyalar görüyorum içinde sen varsın,
Uyanıyorum gece ansızın.
Mehtapta seninle dolaşıyorum rüyamda

Sonsuz ay ışığında gece
Elini tutuyorum gizlice
Vücudunun ateşinde kendimi buluyorum
Görmüyorum dünya
İlgilenmiyorum hiçbir şeyle
Lokmam takıldı sanki boğazıma, kızarıyorum
İnanamıyorum bu hale düştüğüme.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Seni seviyorum sevgili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni seviyorum sevgili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ SEVİYORUM SEVGİLİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
ALEMDAR MİRZA
ALEMDAR MİRZA, @alemdarmirza
27.12.2010 18:21:50
5 puan verdi
çok güzel bir akrostiş şiir olmuş saygı ve dua ile tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL