Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ALİ YASİN GÜZEY
ALİ YASİN GÜZEY

BOZUK KAFA SATICILARI

Yorum

BOZUK KAFA SATICILARI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

888

Okunma

BOZUK KAFA SATICILARI

Hocaların camiilerde hapis hayatı
Ve afarozlu alimlerin müslüman ayakları
Grekten gelen bozuk kafalar
Soruların içinde boğulan akıllar
Kaynaşma bahanesiyle çıkan yeni günler
Çılgınlıklar yapıldı belaya gebe
Eskiden verimliydi kafaların toprakları
Yakıldı ağaçları
Çöle mahkum edildi zihinler

Para babaları paraya para demez
Afrikadakilere insan
Sezgi,olgu,mantık üçlüsü
Kaçırdı bütün akılları

Kendini kuyuya attı filozoflar
Gevşek bedenler
Uyuşuk beyinler
Süsten çıkmış ak kaşıklar
Gerçekten ak mı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bozuk kafa satıcıları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bozuk kafa satıcıları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOZUK KAFA SATICILARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL