Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Arzu Karadoğan
Arzu Karadoğan

Almadım Dünyadan Payım

Yorum

Almadım Dünyadan Payım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

882

Okunma

Almadım Dünyadan Payım

Almadım Dünyadan Payım

Ey gönül....

Yusuf gibi
------------ kuyularda mı kaldın?
Eyüp olup
------------yaraların mı sardın?
Sanki İbrahim’in
----------- narında yandın
Neden bilmem hiç bitmedi kederin gamın....

Mecnun oldun da
------------ gözüne mil mi çektiler?
Kamber idin de
------------- yarinden mi ettiler?
Sanki Ferhat’ın
--------------külüngünü sana verdiler
Neden bilmem hiç bitmedi kederin gamın....

Asuman ile Zeycan gibi
--------------yollara mı düştün?
Aşkın badesini içipte
---------------- kendinden mi geçtin?
Gönlüne yar edecek
----------------bir vefasız seçtin
Almadın dünyadan payın....
---------------------Hep kendine keder biçtin.....

15,10,2010







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Almadım dünyadan payım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Almadım dünyadan payım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Almadım Dünyadan Payım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL