Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
allj
allj

Dudak tiryakisi

Yorum

Dudak tiryakisi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

934

Okunma

Dudak tiryakisi

şimdi bir ay doğar geceme,
balkonda çay sefası;
gözlerim seni arar,
dilim seni söyler aralıksız,duraksız...
şimdi damlarken uykular gözlerime,
yorganın altında yaz sıcağı belası;
ellerim seni arar,
yoklar seni edepsiz,biraz da arsız...
şimdi içimden bir istek geçer,
hani tutup kollarından sarılıp sana
öpüşerek çıkmak sabahlara!
belki kızıyorsun bana biliyorum;
her saniye bir öpme isteği
kusura bakma sevgilim
bende ki dudak tiryakiliği...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dudak tiryakisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dudak tiryakisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dudak tiryakisi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL