Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
nevzat uçar
nevzat uçar

** CANın SAĞOLSUN. **

Yorum

** CANın SAĞOLSUN. **

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1286

Okunma

** CANın SAĞOLSUN. **

** CANın SAĞOLSUN. **



Sen o gönül bahçemdeki gülleri kırıp,
Çiçekleri ayaklarının altında ezip,
Kırık dökük yüreğimi kaldırıp atıp,
Beni kendince yorumladın ya...canın sağolsun.

Sözlerinde tesellyi bulur olmuştum,
Gözlerinde gerçek insanlığı görmüştüm,
Seni mahşer’e kadar dost’um sanmıştım,
Beni kendince yorumladın ya...canın sağolsun.

Kalkıp bu yerlerden yine giderim,
Gitmeden son defa selam ederim,
Beni yanlış anlamayan bir dost seçerim,
Beni kendince yorumladın ya...canın sağolsun.

A.Nevzat Uçar
02/Şubat/1994

Nevzat Uçar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
** canın sağolsun. ** Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ** canın sağolsun. ** şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
** CANın SAĞOLSUN. ** şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aayşe
aayşe, @aayse
8.10.2010 16:41:20
kıymet bilen
kıymet veren
kıymetlidir

sizin canınız sağolsun hocam

şiirinizi ve emeğinizi
kutlarım.

sevgi ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL