Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
lacivertyalnizlik
lacivertyalnizlik

Başka bir gurbet

Yorum

Başka bir gurbet

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1221

Okunma

Başka bir gurbet

Eylül saçlarını savurur uzaklardan
Yağmur başlar bir yaz ikindisi
Hasret dalga dalga büyür dargınlığımda
çarpar aynadaki yüzüme.
Sevgi inciten tek güç
Güneş batar gözlerimde.

Gurbetlik doğuştandır kimi zaman
Avucuna kazınmıştır imkansızı beklemek
Gönül sevildiği an’ da kalır
Beden karışır isteksizce yaşama
An gurbettir artık.
Diyarlar hasret değilse sana
Ömür..yüreğin kaldığı yerde ölür
Kimi zaman sevmek kendini öldüren tek silahtir.

Sevgi incitir
Aşk yok eder
Belki de her ikisi ortaktır
Sen gökyüzünden solurken içine hayalini
Duymaz saflığın sırtına dayanan bıçaklı eli.
Güven..belkide tek katilindir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Başka bir gurbet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başka bir gurbet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Başka bir gurbet şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yasminsiyahinci
yasminsiyahinci, @yasminsiyahinci
23.9.2010 23:00:29
aşk acıdır acıtır saygımla kutladım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL