Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
e.mustafa kaya
e.mustafa kaya

YOKLUĞUNDA

Yorum

YOKLUĞUNDA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

795

Okunma

YOKLUĞUNDA

YOKLUĞUNDA



beklemek sen olunca
bütün iş yürekte
acı verse de
zor gelmez ayrılıklar
insan sevince

dönüp geleceksin
hangi gün ışığında
parlayacak resmin
yüzüme vuruyor
neşesiz ruhuma gülüşün
saat çalışıyor
zaman
geçmek bilmiyor
sen yoksun
senin rüyalarını yaşıyorum
ikimiz yerine

gün boyu kanadı duygularım
ne söylesem yazsam
eksik olur
bir bulsam seni yeniden
kavuşsak
üzerimize güneş doğacak




Mustafa kaya
03.03.2010 / Çengelköy

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yokluğunda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yokluğunda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOKLUĞUNDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL