Kızgınken karar veren, fırtınalı havada yelken açan bir insandır. euripides
e.mustafa kaya
e.mustafa kaya

AŞK ÇIKMAZI

Yorum

AŞK ÇIKMAZI

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

299

Okunma

AŞK ÇIKMAZI

AŞK ÇIKMAZI



saklıyorken kendimi
sende buldular izimi
bilmiyorum
nasıl buldular bizi
ruhum seninleyken
her busede
kendimi sende asmışken
birbirimize örtüyken
fısıldadığım kelimeler
bilinmezken
hayatın gürültüsünden bize ne derken
kim gördü bizi
yasaklı günlerimiz benzerdi
bir mahkumun sayılı günlerine
yanlışlığın gözleri
ölü gözlerdi
aşka ayrılan zaman
hızla eksildi aramızda
avuçlarımızda kaldı
asi günlerimizden anılar
ne güzeldi ilk çarpıntılar
acımasızdı zaman
kıydı bize olanlar
kendini öldürdü
bizde mutluluklar ..



mustafa kaya
17.02.2024/ Fethiye

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk çıkmazı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk çıkmazı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK ÇIKMAZI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL