Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
gamar
gamar

KALBİNDE MÜHÜRÜM OLSUN

Yorum

KALBİNDE MÜHÜRÜM OLSUN

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

903

Okunma

KALBİNDE MÜHÜRÜM OLSUN





Ben ;
çürürsem
çınar gibi,
dibimde bir filiz olsun.
yıkılırsam
kale gibi,
yüzlerce şehidim olsun.
seversem
deli gibi,
kalbinde mühürüm olsun.


14/01/2005
Antalya
Sıtkı ÖZKAYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalbinde mühürüm olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbinde mühürüm olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALBİNDE MÜHÜRÜM OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Afet İnce Kırat
Afet İnce Kırat, @afet-ince-kirat
29.7.2007 03:44:59
çınarla mühre bir diyeceğim yok da zaten binlerce şehit verdiğimiz bu ülkede yıkılıp da cana sebep olmak biarz ters geliyor. tabi ki yıkılmak ve şehit derken gerçek anlamından bahsetmediğinizi sanıyorum. şiirde de olsa yürek yakıcı bir sözcük. maalesef kendisi çok büyük ama yine de sözcük olarak ifade ediliyor. saygılarımla.
hacı ali
hacı ali, @haciali
20.7.2007 17:41:24
Ben ;
çürürsem
çınar gibi,
dibimde bir filiz olsun.
yıkılırsam
kale gibi,
yüzlerce şehidim olsun.
seversem
deli gibi,
kalbinde mühürüm olsun

hepsini de ayrı ayrı sevdim.
kalemin susmasın.
SE
SEMİRAY, @semiray
13.7.2007 19:40:19
TEBRİKELR ÇOK ANLAMLI DİZELER KASTETTĞİNDEN FAZLASI...
alwaysyou
alwaysyou, @alwaysyou
13.7.2007 18:39:17
kısa ve öz bir anlatım
tebrikler şair..
karadereli
karadereli, @karadereli
13.7.2007 14:16:53
Haklı bir dik duruş ne güzel.Kutlarım.Selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL