Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yahya demeli
yahya demeli

ADANMIŞ BİR ÖMÜR

Yorum

ADANMIŞ BİR ÖMÜR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1820

Okunma

ADANMIŞ BİR ÖMÜR



Her gelen vakti kadar oyalanır dünyada
Umutlar geleceğe kapı aralar sırlar arasında
Gönüllerde bahar açtı açacak sevdasıyla
Kalbimi sevgi pınarlarında yıkadım doyasıya
Sıkıntı rüzgârları çölden çöle savururken
İlk cemre aşkla umutla kalbime düştü
Sen benin solmayan hiç bitmeyen güzelliğim
Adanmış bir ömürden başka neyim var ki
Yakarışlarım isteğim en yüce yerden dileğim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adanmış bir ömür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adanmış bir ömür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADANMIŞ BİR ÖMÜR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL