Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
fatma güler
fatma güler

ZAMAN NEDİR?(FATMA GÜLER )

Yorum

ZAMAN NEDİR?(FATMA GÜLER )

( 3 kişi )

6

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2695

Okunma

ZAMAN  NEDİR?(FATMA GÜLER )

ZAMAN NEDİR?(FATMA GÜLER )

BİR GÜN AĞLAMIŞTIM ZAMAN’A İNAT.VE O GÜN BİR EL DEĞDİ OMZUMA.DEMİŞTİ "BIRAK HERŞEYİ ZAMAN’A"...AĞLARKEN DÜŞÜDÜM,VE DÜŞÜNÜRKEN DÜŞÜNMEZLİKTEN ÜZÜLDÜM.NE ZAMAN BİR KELİME DÜĞÜMLENSE YÜREĞİME,DİLİME,ELİME O ZAMAN O ELİ HATIRLATIRIM.VE USULCA KENDİ VADİMDE AKARIM BİR NEHİR MİSALİ.
EY ZAMAN...BENİ HİÇ UNUTMADIN BİLİYORUM.O ZAMANI SÜRGÜLÜYORSUN VE SÜRGÜLERKEN BENİ EZİYORMUSUN?ZAMAN HAKİKATEN SEN ÇOK USLU BİR BEYAZ KANADI OLAN ÖZGÜR GÜVERCİNMİSİN?
ZAMAN GERÇEKTEN SEN HİYANETİ OLMAYAN ÇIRILÇIPLAK BİR VÜCUTSUN....
OMZUMA ELİNE VEREN YÜREĞİ GÜZEL İNSANA TEŞEKKÜR EDERİM.ONUN SAYESİNDE BİRAZ DAHA SABIRLI OLDUM....VE O GÜN BU SÖZÜ YAZDIM

ZAMAN;HİYANETİ OLMAYAN ÇIPLAK BİR VÜCUTTUR.
(FATMA GÜLER)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Zaman nedir?(fatma güler ) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zaman nedir?(fatma güler ) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZAMAN NEDİR?(FATMA GÜLER ) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
METEOR
METEOR, @meteor
1.7.2010 17:07:37
5 puan verdi
Vallahi doğru bir söz...
Hep bu soyut kelimenin manasını düşünürdüm de böylesine derin mana yakalayamamıştım...
Bravoo Fatma Hanım... Süpersin!!!
Selam ve saygılarımla...
kendallal
kendallal, @kendallal
1.7.2010 14:26:08
gerçektende çok şey söylemeye gerek yok bütün şiirlerini beğeniyorum,ama bazan bir cümlen çıkıyor aradan ve ben burdayım diyor okuyana insanın gözüne batıyor acıtıyor bazen..fatma güler diyor ve susma hakkımı kullanıyorum...
Seyit Kazım
Seyit Kazım, @seyitkazim
30.6.2010 22:07:30
5 puan verdi
ZAMAN NEDİR?(FATMA GÜLER )
( Şiirin Hikayesini Görmek İçin Tıklayın )

Şiirin Hikayesi

BİR GÜN AĞLAMIŞTIM ZAMAN'A İNAT.VE O GÜN BİR EL DEĞDİ OMZUMA.DEMİŞTİ "BIRAK HERŞEYİ ZAMAN'A"...AĞLARKEN DÜŞÜDÜM,VE DÜŞÜNÜRKEN DÜŞÜNMEZLİKTEN ÜZÜLDÜM.NE ZAMAN BİR KELİME DÜĞÜMLENSE YÜREĞİME,DİLİME,ELİME O ZAMAN O ELİ HATIRLATIRIM.VE USULCA KENDİ VADİMDE AKARIM BİR NEHİR MİSALİ.
EY ZAMAN...BENİ HİÇ UNUTMADIN BİLİYORUM.O ZAMANI SÜRGÜLÜYORSUN VE SÜRGÜLERKEN BENİ EZİYORMUSUN?ZAMAN HAKİKATEN SEN ÇOK USLU BİR BEYAZ KANADI OLAN ÖZGÜR GÜVERCİNMİSİN?
ZAMAN GERÇEKTEN SEN HİYANETİ OLMAYAN ÇIRILÇIPLAK BİR VÜCUTSUN....
OMZUMA ELİNE VEREN YÜREĞİ GÜZEL İNSANA TEŞEKKÜR EDERİM.ONUN SAYESİNDE BİRAZ DAHA SABIRLI OLDUM....VE O GÜN BU SÖZÜ YAZDIM

--------------------------------------------------------------------------------



ZAMAN;HİYANETİ OLMAYAN ÇIPLAK BİR VÜCUTTUR.
(FATMA GÜLER)
SELAM OLSUN YUREYİEN SAĞLIK KUTLARIM YUREYİNİ
Tutarsız
Tutarsız, @tutarsiz
30.6.2010 17:56:14
çok doğru ... Tebrik ederim..


Sevgi ve saygılarımla...
dost46
dost46, @dost46
30.6.2010 16:53:49
Evet zaman,hiyaneti olmayan çıplak bir vücutsa,yaşamanın sürekliliğinde yaşananlar peki neyin simgesidir?
Bazı şeyler varki yaşadıkça,ruhları daraltır,insanı ağlatır ve bitirir...

Güzel bir sözü kutlamak gerekir.Az ve öz anlamı sonsuz tebrikler..
Sevgim sevginiz olsun can dost,sevgi ve saygılarımla...
UNALAN
UNALAN, @unalan
30.6.2010 16:44:34
5 puan verdi
Bence de şair, kutlarım
Selam ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL