Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Aliarif
Aliarif

EYY FİLİSTİN!!! Minik Direnişçiler Yurdu…

Yorum

EYY FİLİSTİN!!! Minik Direnişçiler Yurdu…

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2277

Okunma

EYY FİLİSTİN!!! Minik Direnişçiler Yurdu…

EYY FİLİSTİN!!! Minik Direnişçiler Yurdu…

Bak!!! Yine girdi mahallemize
Evimiz boyunda tanklar
Ve yine yağmur gibi
Yağmaya başladı üzerimize bombalar.

Aldılar elimden tüm oyuncaklarımı
Şimdi Elimde sadece bir sapan ve cebimdeki taşlar

Bütün suçum
Filistinde doğmaktı belkide,
Başka ne sebebi olabilirdi
Üzerimize yağan bu bombaların

Beş yaşımda sapan atmayı öğrendim.
Ve yedi yaşımda direnişçi oldum ben.
Bunun tek sebebi Filistinli olmamdı.

Bak!!! Az önce vurdular babamı hain kurşunlar.
Ben ise elimdeki sapanım ve cebimdeki taşlarımla,
Direniyorum yurdumdaki düşmana karşı
Hemde henüz yedi yaşındayken…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Eyy filistin!!! minik direnişçiler yurdu… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eyy filistin!!! minik direnişçiler yurdu… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EYY FİLİSTİN!!! Minik Direnişçiler Yurdu… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL