Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
akdeniz_91
akdeniz_91

ATAMIN İZİNDE

Yorum

ATAMIN İZİNDE

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1983

Okunma

ATAMIN İZİNDE

ATAMIN İZİNDE

düşüncelerim yorgun
mahkum ediliyor hepsi bir bir
bedenen özgür olsamda
ruhum nerde ceza çekiyor kim bilir

^düşünüyorum o halde varım.^ sözü Descartes’la birlikte öldü
yeni bir nesil var ki her söylenene kandı
dününü mazisini bir bir unuttu
tarih diye önüne çiğ yalan kondu
mahkum olmaya razıyım
suçsa bağlı olmak Mustafa Kemal’e bir ömür boyu

zaptetilemez düşüncelerim
bedenen özgürüz ama hikren hapsedilmiş milletim
söylemeye korkar olmuş ne yazıkki büyüklerim
umrumda değil
tek kalsamda ATAM’ın izinde yürümeye devam ederim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Atamın izinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Atamın izinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ATAMIN İZİNDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mustafa Yaralı
Mustafa Yaralı, @mustafayarali
11.4.2010 12:22:55
5 puan verdi
Keşke bütün "Atatürk'çüyüm" diyenler onon rozetinin arkasına, paltosunun içine,sözlerinin içine saklanmadan, Onun gerçek izini bulsalarda,alabildiğince gönlümde, sığabildiği kadar başımın üstünde taşısam.
Onu gençliğe hitabesini beyninize ve yüreğine nezaman kim çakar ve onun duyduğu acıyı duyarsa gerçek Atatürk çü odur.
Umarım onun o gerçek izi bulup, onu takip edenlerden olursunuz.
Sevgi ve selamlar yolluyorum
RABATLI
RABATLI, @rabatli
11.4.2010 12:21:15
Atatürk'ün devrimlerine sadık kalabilmek...Yazan ve düşünen yüreğe sağlık...Rabatlı
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL