Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Nazmi Metin
Nazmi Metin

Bayram Sevinci

Yorum

Bayram Sevinci

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2026

Okunma

Bayram Sevinci

Bayram Sevinci



Kurban Bayramının ilk günü,
Boş vererek bayramlaşma merasimlerini,
Hayatın yamacına uzanarak gözledim,
Bayramı yaşayan insan hallerini.

Küçüğünden büyüğüne insanlar,
Takıp takıştırarak olanca gülücüklerini,
Bayram günlerine taşımışlar,
Bir ömürlük yaşama sevinçlerini.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bayram sevinci Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bayram sevinci şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bayram Sevinci şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mşrf
Mşrf, @msrf
23.3.2010 18:45:43
5 puan verdi
Sayın üstadım. sizin de bir ömürlük sevinçler ve sevdalarla yaşamınızı sürdürebilmeniz dileğiyle, kutlarım. sevgi ve saygılar.
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
21.3.2010 21:05:29
nazmi bey,güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL