Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
serkans
serkans

bade...

Yorum

bade...

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1639

Okunma

bade...

od’da yanarım pişemem aş gibi
kırkbir tat katsam olamaz laf gibi
üzüm burada, hurma şurada, nan orada
gönül gönül gezsem bulamam bade gibi

serkans

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bade... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bade... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bade... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
8.3.2010 16:13:59
serkan bey,güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
aşık komani
aşık komani, @asikkomani
8.3.2010 15:35:02
5 puan verdi
bade...

od’da yanarım pişemem aş gibi
kırkbir tat katsam olamaz laf gibi
üzüm burada, hurma şurada, nan orada
gönül gönül gezsem bulamam bade gibi

GÜZEL BİR DÖRTLÜK OKUDUM SAYGILARLA SELAMLAR ESEN KAL,,,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL