Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare

Acı

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1412

Okunma

Acı

genç bir kadının
doğum sancısıdır
seni düşünmek

içimin derinliklerinden
kopup gelen bir acı
dolaşır beynimin kıvrımlarında
yanar bedenim
ten ve ateştir
doğurmak istediğim

her şafak vakti
güneşin doğuşuna çevir yüzünü
ellerini aç
bir gün mutlaka
ten ve ateşten olma
mavi gözlü bir çocuk
düşecek avuçlarına

Mehmet Ali Yazıcı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Acı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Acı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KALEMİ SAYE
KALEMİ SAYE, @kalemi-saye
8.3.2010 14:02:00
her şafak vakti
güneşin doğuşuna çevir yüzünü
ellerini aç
bir gün mutlaka
ten ve ateşten olma
mavi gözlü bir çocuk
düşecek avuçlarına
.....
etkili dizeler... ruhunuza sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL