Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
filistin, yaralı kuşum
filistin, yaralı kuşum

İntihar

Yorum

İntihar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2427

Okunma

İntihar

bir intihar düşlüyorum
hayatın arka sokaklarında
sensiz gecelerden kalma
bütün insanlardan uzak
yoksul işi gösterişsiz

tenini okşayan rüzgarın
ölüm kokan sesini duyarak
ve hissederek
soluğumun alçakça korkusunu

bir intihar özlüyorum
yoksul işi gösterişsiz
sensiz gecelerden kalma

boynumu geçireceğim ip
olmasada ingiliz işi
ve altından değilse de
şakağıma dayayacağım tabanca

kafamda bir kurşun deliği
sensiz gecelerden kalma

bir intihar özlüyorum
kan bulaştırmak için yalnızlığıma

Mehmet Ali Yazıcı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İntihar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İntihar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İntihar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL