(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
matem mevsimi sonbahar, hep gidene adanmıştır sanırım bu mevsim..
evet ah o giden yok mu o giden!!! işte sadece içlerinden birisi adama öyle koyuyor işte.. insan her yıkıma bir tamir yapabiliyor yada yeniden yapılanma sürecinde temellerini sağlam attığını düşünüyor.. fakat.... öyle geliyor ki içlerinden bitanesi, belki bir tsunami misali önce çekilip sonra aniden ortalığı savurup geçiyor.. ne kadar önlemini almış olsanda..
ve kıyamet valsi... gidenin, ayrılığı güzel birşeymişçesine sandığı ve oynadığı oyunu..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.