Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Şairevari
Şairevari

İmkansız gibi bir şey

Yorum

İmkansız gibi bir şey

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

485

Okunma

İmkansız gibi bir şey

Saklı yağmurlar yağdı üstüme
puslu güneşler doğdu sonra
hiç bir şey değişmedi, bekledim üstelik
fedakarlığın ustası oldum sonunda...

İşte en çokta burda yanlış yaptım
bulmacanın bir harfi eksik gibi
tek göz odada
gereksiz kalabalıkların sıkıntısıyla
yine bensiz kalktı şehir vapuru sonunda...

Sonunda,
kalbinde solunda,
bir sızı varya,
ordan kanıyormuşum,
imkansızlığına...

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İmkansız gibi bir şey Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İmkansız gibi bir şey şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İmkansız gibi bir şey şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL