Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
gencodemirer
gencodemirer

ölümcül bir hayat hikayesiyim Araf'ta...

Yorum

ölümcül bir hayat hikayesiyim Araf'ta...

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1631

Okunma

ölümcül bir hayat hikayesiyim Araf'ta...

gece kabuklandı üstümde dokuz kat
korkularım tanınmaz halde
günahların dikişleri çürüdü
cennet ve cehennem mücadelesinde

"O" istilalı son günlerim
gönülün pususu tükenmekte
anılarım kayboldu bu savaşta
zaman yalnız ve engelsiz öylesine

zincirli muhamele kurbanı kırmızım
gözyaşlarım alaylı kayıplarda
kurnaz yalan oldu şimdi ruhum
ölümcül bir hayat hikayesiyim Araf’ta...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölümcül bir hayat hikayesiyim araf'ta... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölümcül bir hayat hikayesiyim araf'ta... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ölümcül bir hayat hikayesiyim Araf'ta... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kova270167
kova270167, @kova270167
29.1.2010 20:00:35
güzeldi.kutlarım.arafta olmak güzel olmasada...
Funda SAĞLAM
Funda SAĞLAM, @fundasaglam
29.1.2010 16:09:04
yüregine saglık..begeni ile okudum..kutlarım
recep özcan
recep özcan, @recepozcan
29.1.2010 01:16:23
güzel şiir olmuş,seni kutlarım kardeşim.sevgilerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL