Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
sword01
sword01

KALK GİDELİM...

Yorum

KALK GİDELİM...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1390

Okunma

KALK GİDELİM...

Kalk gidelim, uzaklaşalım kadın!
O eski günlerdeki gibi...
Kalk gidelim, yürüyelim kadın!
Cemal gibi...
Kalk gidelim, kadın!
Atila’nın Aysel’i gibi...
Kalk gidelim, kadın!
Kalk gidelim...
Söyletme beni ’sen’ gibi...
Kalk gidelim...
Nefesin gibi...

Taner YAPKU
5 Ocak 2010 Salı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalk gidelim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalk gidelim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALK GİDELİM... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Perihan Metin
Perihan Metin, @perihanmetingumus
3.4.2010 08:35:08
Merhaba Taner'cim ne zamandır sen burdaymuşsın ve ben seni farketmedim ama, rumuz kullandığından olsa gerek, ben senden okulda bıkmıştım burda da mı karşıma çıktın, senden kurtuluş yok mu be yaa aaa

şaka tabi Taner'cim şaka, seni severim bilirsin, burda da görmek beni mutlu etti açıkçası,

şiir kısa ama sanki özle ve de isyan yüklüydü duygular sanki, tebrikler, yüreğine sağlık canım, sevgilerimle, Allah yolunu açık etsin her daim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL