Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ıslak bir mendil
ıslak bir mendil

SEN VE ÖLÜM

Yorum

SEN VE ÖLÜM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1376

Okunma

SEN VE ÖLÜM

SEN VE ÖLÜM

ölüm ve yaşam arasında
sırat çizgim

suret’in
kadehime dolan
kırmızı birşarap

oysa ne güzel idi
sen olmadan seni yaşamak

nankörlükmüydü
senin yanındayken
senden uzak olmak

cennet saymıştım oysa
benliğini
cehennem ise
başka hayatla bağlı olmak

bir kadın
iki adam
ikincisi ben
gülün etrafında
güle hasret
bir........

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen ve ölüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ve ölüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN VE ÖLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sevgi34
sevgi34, @sevgi34
30.12.2009 01:55:08
5 puan verdi
oysa ne güzel idi
sen olmadan seni yaşamak

hüzün hasret dolu dizeler yazan kalemi kutluyorum.umutlar tükenmemli yaşamaya bakmalı şiir dostum
Hayırlı MUTLU Seneler Dilerim.Saygılar Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL