Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
poLo_aS
poLo_aS

Sen ile başlayan devrik cümlelerin yüklemi olmaktı

Yorum

Sen ile başlayan devrik cümlelerin yüklemi olmaktı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1584

Okunma

Sen ile başlayan devrik cümlelerin yüklemi olmaktı

Ey Sevgili!
Ellerimi açıp dilendiğim koca bir aydınlıksın.

Sevgilim vurdular beni
Hedef şaşırmadan tam isabet
Ben aşkından çürüyen bir süvari
Kırıldı kanatlarım, yara aldı omzum
Ve yüreğimde simsiyah bir hasret.

Sanadır suskunluğum
Zaman omuzlarımda yok olmuş
Dilimde boyun eğmiş devrik cümle
Suskunluğum sensizliğe.

Dudaklarımda sana kanayan ruhumun resmi
Öpsen dudaklarımdan
Bırakır mıydım seni sigaramın son nefesine

Hayatım ele gözlerine kurulmuş bir hüküm
Dört duvar arasına asılmış gençliğim
Ölüm usul usul sinmiş ruhuma
Diyeceğim son elveda’ya bakar hücrem

Bu son eylül’üm
Tek hayalim
Sen ile başlayan devrik cümlelerin yüklemi olmaktı
Olamadım.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen ile başlayan devrik cümlelerin yüklemi olmaktı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ile başlayan devrik cümlelerin yüklemi olmaktı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen ile başlayan devrik cümlelerin yüklemi olmaktı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL