Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yunus_2
yunus_2

ANIN RAHMET İÇİN

Yorum

ANIN RAHMET İÇİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

916

Okunma

ANIN RAHMET İÇİN

ANIN RAHMET İÇİN

BEN YANARIM ANIN İÇİN
AŞKI İÇİN AŞKI İÇİN
SENİ SENDEN İSTEDİM
BEN SENİ SEN İSTERİM

GÖNÜL AŞKILA YANDI
SENİN AŞKINA BOYANDI
BİLİNMEZ DERDE BULANDI
SENSİN DERDİM SULTANIM

ÇÖLLERDE SUSUZ GEZERİM
ŞOL ŞERBETTEN İÇEYİM
ŞERBETİ ELİNDEN İÇEYİM
TAVHİDİLE SEN İLE HAKKA EREYİM

GÖNÜL TADSIZ BEN YARSIZ
DERT ÇARESİZ BEN YARESİZ
AŞKIN YAKAR ŞU GÖNLÜMÜ
GÖZÜM AĞLAR AŞKIN İLE

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anın rahmet için Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anın rahmet için şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANIN RAHMET İÇİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL