Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ARİFOLGUN
ARİFOLGUN

BİR TATLI HUZUR

Yorum

BİR TATLI HUZUR

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1123

Okunma

BİR TATLI HUZUR

BİR TATLI HUZUR


aradım yıllarca ,heryere baktım
baktım dağlara ,taşlara,
uçsuz bucaksız denizlere,
sordum bir bilene,
kendime sordum yıllarca,
gün geldi yoruldum,bıktım
aklar düştü saçlarıma,
bir tatlı huzurdu aradığım...

huzur arayanlara..

ARİF OLGUN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir tatlı huzur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir tatlı huzur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR TATLI HUZUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kocakurtsoylum
kocakurtsoylum, @kocakurtsoylum
19.10.2009 21:54:41
Kutladım selamla dost
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL