Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
muzaffer duman
muzaffer duman

YÜKLE BE FELEK

Yorum

YÜKLE BE FELEK

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1026

Okunma

YÜKLE BE FELEK

YÜKLE BE FELEK


gün batımı,sancı şafağını müjdeler,ya bir yaprak şiir yada bir hece dilden

mehtab’a asılan ya bir çocukluk anısı ya gençlik sancısı yada olgun bir düştü

güneşin solgun yüzü bulutlara sarılı yarım yamalak,hüzün toplar can her çiğden

külfetli gamlar yürek çatısında,ağır ağır inerken bakışlar,billur’du yakaya dökülen


bu şehrin sisi hiçmi kalkmaz be adam yıldızlar neden bu denli soluk bakar

bahar tadına,köy adına gizli, iz düşümü yüreğe düşer yakarya denmez sahi

kim bilebilir kim kimin içinde kaç dünya,karışmış kimine ala gelir kimine sakar

yükle be felek,götürür,neleri götürmedi zaman denen illet,benide götürür elbet.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yükle be felek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yükle be felek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜKLE BE FELEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AyışığınınYansıması
AyışığınınYansıması, @ayisigininyansimasi
18.10.2009 00:36:44
5 puan verdi
o güzel yüreğine sağlık....
tanıdığım en değerli insansın iyi ki varsın çünkü cansın...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL