Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Serkan Uçar
Serkan Uçar

Sevmek Ne Büyük Emek

Yorum

Sevmek Ne Büyük Emek

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1282

Okunma

Sevmek Ne Büyük Emek

Ne el ele tutuşmalar,
Ne göz göze gelmeler,
Sadece yüreklerin birbirine dokunduğu uzaktan sevmeler.
Utangaç bir öpüşe bile yabancı,
Düşlerle koyun koyuna yatmalar,
Ve için için yanmalar,
Ve hasret,
Ve kavuşmak arzusu,
Ve ya kavuşamayacak olmanın korkusu,
Ve buna rağmen sevmek ne ne büyük emek..

Yüzünü görürüm hayaliyle
Yumup gözlerini uykuya dalmak,
Ve kan ter içinde uyanmak gecenin bir yarısı,
Bir savaşı kaybetmişcesine perişan,
Ve esir olmuşcasına kabuslar ordusuna,
Ve yüreğinden asılmışcasına dar ağacına,
Ve son nefesinde ismini haykırmak sevgilisinin,
Ve gözü açık gitmek ölümün kucağına.
Ve buna rağmen sevmek,ne büyük emek.

S.U.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevmek ne büyük emek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmek ne büyük emek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmek Ne Büyük Emek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ali Ekber Hırlak
Ali Ekber Hırlak, @aliekberhirlak
28.9.2009 11:42:18
kutlarım yüreğini sevgiler bıraktım sayfana....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL