yeni baştan yazıyoruz öykülerimizi öykündüğümüz günlerden bize kalan sustuklarımız olsun serin yaz gecelerinde guguklu saatlerin eski bir zamandan haber çalan sesleri
size sunduğumuz çiçekler ellerinizde solsun gülüşlerimiz olsun şarkıların es yerinde
yakaza halinde
susun!
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
size sunduğumuz çiçekler ellerinizde solsun gülüşlerimiz olsun şarkıların es yerinde
iki farklı yönde cümle kulaklara... sanki durun ve durmak yetmez genel geçer kurallardan ve önyargılardan uzaklaşarak bizi dinleyin ve keşfedin diyor... tebrikler
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.