Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Tuba...
Tuba...

TıkanDı hüCreLerim..))((

Yorum

TıkanDı hüCreLerim..))((

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

4,5

Puan

1256

Okunma

TıkanDı hüCreLerim..))((

Çok seviyorum seni,
Anlatamam bendeki bizi,
Nerdesin sevqilim?
Çok bekletti beni...

Anlatamıyorum içimi,dökemiyorum
Boğuluyorum sankı,ağlıyorum
Nerdesin Azrail’m?
Daha fazla bekleyemıyorum...

Bir sağa, bir sola dönüyorum
Yinede sonuca varamıyorum,
Nerdesiniz ilham perilerim?
Ben bu şiiri yazamıyorum...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Tıkandı hücrelerim..))(( Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tıkandı hücrelerim..))(( şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TıkanDı hüCreLerim..))(( şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
leylasız
leylasız, @leylasiz
5.7.2009 12:58:50
5 puan verdi
Bir sağa, bir sola dönüyorum
Yinede sonuca varamıyorum,
Nerdesiniz ilham perilerim?
Ben bu şiiri yazamıyorum...
Bu yazılmamış hali demek:)

Güzeldi TEBRİKLER...
zordost
zordost, @zordost
5.7.2009 08:39:18
4 puan verdi
Yine hasretin hüzünle randevusu ve saklanan ilham perilerine rağmen dökülen hoş dizeler.Saygılar
Adem Bilir
Adem Bilir, @adem-bilir
5.7.2009 01:14:43
Tuba Hanım, farklı ve çarpıcı bir üslupla dile getirilmiş, bir aşk şiiriniz okudum. Kutluyor ve saygılar gönderiyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL