Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
exani
exani

Tevekkül-İnşallah

Yorum

Tevekkül-İnşallah

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1207

Okunma

Tevekkül-İnşallah

Tevekkül inşallah ,Ucuz laf oldu
Rehavet tembellik,Ümmeti soydu

Tevekkül haktır,Çalışan için
Otonom sistem,Durur o biçim

Tevekkül yağmura ,Kara ,rüzgara
Seni aşarsa ,Sen yönel yara

Tevekkül hayattır,Tevekkül nefes
Tevekkül eden,tepesi Eefes

Payına düşeni katmerli yapar
Ger tıkanırsa, tevekkül damar

İnşallah demek; Rabbim dilerse
Rızası yoksa ;olmaz, silerse

Tevekkül inşallah müminin özü
Keşke tembelden duymazsam sözü

Mazeret için kullanan fani
.........................? (ekle)
e.kaya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tevekkül-inşallah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tevekkül-inşallah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tevekkül-İnşallah şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kocakurtsoylum
kocakurtsoylum, @kocakurtsoylum
22.6.2009 20:49:35
Yüreğine sağlık dost şair.tevekkülden önceki şartları yerine getirmelşyiz
Bu nefis şiirinizi kutladım yürekten selamla
exlibriz
exlibriz, @exlibriz
22.6.2009 20:31:16
5 puan verdi
Yaşamdan feyiz alma gayreti içinde,bizi biz yapan hakka inançlı dönmek adına yapılması gerekenlerden biridir elbet,aslına rücu denilen yaşamı düzen dahilinde tutmayı hakikatin her anında yaşamalı ve yaşatmalıyız

Korkanlar arasında olup da Allah'ın kendilerine nimet verdiği iki kişi: "Onların üzerine kapıdan girin Girerseniz, şüphesiz sizler galibsiniz Eğer mü'minlerdenseniz, yalnızca Allah'a tevekkül edin" dedi (5/23)

Eğer Allah size yardım ederse, artık sizi yenilgiye uğratacak yoktur ve eğer sizi 'yapayalnız ve yardımsız' bırakacak olursa, ondan sonra size yardım edecek kimdir? Öyleyse mü'minler, yalnızca Allah'a tevekkül etsinler (3/160)


sayfanızdan tevekkül ile alakalı iki ayeti paylaşmak istedim
yürek lisanımla tebrik ediyorum
yüreğinize sağlık

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL