Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
mesut karcı
mesut karcı

ÖLÜMÜN YOL HARİTASI

Yorum

ÖLÜMÜN YOL HARİTASI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1308

Okunma

ÖLÜMÜN YOL HARİTASI

ÖLÜMÜN YOL HARİTASI


Ölüm uzak bir mevsimdir gözlerinin yokluğunda...
Ölüm bir kimsesiz gözyaşıdır isyanımın çaresizliğinde...
Ölüm nefesimden çaldığım adındır dudaklarımın arasında...
Ölüm sevdamdır yitik rüzgarların savurduğu ömrümde...
Ölüm kıyısız bir denizdir derininde boğulduğum...
Ölüm bir sonsuz gülüştür gözyaşımda saklı kalan...
Ölüm bendeki sensizlik sendeki bensizliktir...
MESUT KARCI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölümün yol haritası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölümün yol haritası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖLÜMÜN YOL HARİTASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL