Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
mesut karcı
mesut karcı

KURGULANMIŞ BİR İNTİHARIN AĞIZ KAÇKINI

Yorum

KURGULANMIŞ BİR İNTİHARIN AĞIZ KAÇKINI

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1401

Okunma

KURGULANMIŞ BİR İNTİHARIN AĞIZ KAÇKINI

KURGULANMIŞ BİR İNTİHARIN AĞIZ KAÇKINI

Melankolik bir şizofrenin katilini bekleyen tedirginliğiyle düşünüyorum,
Tezgâhta alıcısına parıldayan usturayı...
Dudaklarım kuruyor,
Ayaklarımda beni dinlemeyen tedirgin bir titreyiş başımı döndürüyor.
kamaşık bir kısıklıkla bakındığım kaderim cebimi yoklarken planlamış bir arzuyla, suskunluğum adına bir ıslık yakıyor.
Ciğerlerime bonkör bir nefesle çekiyorum sigaramı,
Telaşsız bir bekleyişle avutuyorum bu isterik gel gitleri
Mataramda unutulmuş sarhoşluğumu yudumluyorum,
Ayık hissedilmez bir acıyla buluşmak üzere.
Şimdi bir kesikten akıyorsun hep düşlediğim o son bakışa yaraşır kızıllıkta,
Pıhtılaşmış bir ıslaklıkta sere serpe sızarken tarifi mümkün olmayan bir hafiflikle öylece olduğum yerde,
Uyanmak mümkün değil diye bir iç pişmanlık saplanırken kalbime
Tek keşkem bir olabilme ihtimalini yanımda unutmuş olmam...




mesut karcı

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kurgulanmış bir intiharın ağız kaçkını Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kurgulanmış bir intiharın ağız kaçkını şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KURGULANMIŞ BİR İNTİHARIN AĞIZ KAÇKINI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL