Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sabahattin tayşun
sabahattin tayşun

OKYANUS

Yorum

OKYANUS

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

863

Okunma

OKYANUS

gelişim bir bayram gibi
görüşüm bir sevinç dalgası
duruşun en güzel şarkı
gülüşün cennette bir kuş ötüşü

sana aşkım ecelsiz ölüm
yalvarışım çölde susuz bir insan
gidişin arkadan bir hançer
ve gidişim sonsuz bir okyanus
.


Sebahattin TAYŞUN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Okyanus Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Okyanus şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OKYANUS şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL