Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
TÜRKİSTANLI ALİ KARACA
TÜRKİSTANLI ALİ KARACA

GÜLDÜM

Yorum

GÜLDÜM

4

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

929

Okunma

GÜLDÜM



Bir güldüm,
Dost bağında bir güldüm.
Şu yalandünyada,
Ömrümde bir kez güldüm.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Güldüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güldüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLDÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
29.5.2018 17:33:40
Şiir yazan duygulu insanlardır...
O şiirleri okuyarak paylaşmak gerekir.
.......................................... Saygı ve selamlar.
dilfin
dilfin, @dilfin
24.2.2009 01:05:16
hep beraber gülelim hocam...
HÜSEYİN ATMACAOGLU
HÜSEYİN ATMACAOGLU, @huseyinatmacaoglu
23.2.2009 21:15:43
MÜKEMMEL...... KISSADAN HİSSE.............ANLAMI.............TEVAZULU......TEBRİKLER

HÜSEYİN ATMACAOGLU tarafından 2/23/2009 9:16:30 PM zamanında düzenlenmiştir.
fırtına.
fırtına., @firtina-
23.2.2009 19:03:46
Bir güldüm,
Dost bağında bir güldüm.
Şu yalancı dünyada,
Ömrümde bir kez güldüm.

..Hak veriyorum dost şair bende tanık oldum bir dosta güler yüzle baktığımı dizenizi yürekten kutluyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL